Foto: Freeskyline/Shutterstock

Kāpostu tīteņi ar pupiņām. Bez gaļas 0

Sastāvdaļas
• neliela kāpostgalviņa
• 100 g pupiņu
• 2 sīpoli
• 1–2 burkāni
• tomātu mērce
• melnie pipari
• sāls
• eļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pupiņas novāra viegli sālītā ūdenī. Sīpolu sīki sagriež, sajauc ar sarīvētiem burkāniem un apcep augu eļļā. Sajauc ar pupiņām, uzbārsta sāli un piparus. Kāpostu sadala pa lapām un apvāra. Sagatavoto masu ietin kāpostu lapās un saliek traukā ar biezu dibenu, pārlej tomātu mērci, kas atšķaidīta ar ūdeni, un sautē līdz gatavībai.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.