Foto – Andris Kozlovskis, Fujifilm

Karstie sēņu salāti ar krāsnī ceptiem tomātiem, puraviem, pastinakiem un cieto sieru 1

Tomātus sagriež nelielās daiviņās, kārto uz cepešpannas, pārslaka ar olīveļļu, pārkaisa kaltētu sierāboliņu, sasmalcinātu ķiploku un sāli. Liek uz 40 minūtēm cepties cepeškrāsnī 100 grādu temperatūrā. Pastinakus sagriež šķēlēs un, 15 minūtes pirms tomāti nāk gatavi, pievieno tiem
cepešpannā. Pannā sakarsē eļļu un ātri apcep sagrieztas sēnes (nepārcept!), pievieno sāli, sarkanvīna etiķi, kaltētu sierāboliņu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas sajauc, pārslaka ar valriekstu vai trifeļu eļļu, pārkaisa rīvētu cieto sieru. Salātiem uzber sagrieztu puravu.

Recepte – Ineta Grēviņa