Publicitātes foto

Kartupeļu mafini ar sieru un bekonu. Neparasta recepte 0

Gada romantiskākie svētki ir tepat aiz stūra, tādēļ AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar kulinārijas blogu “Našķoties” piedāvā idejas, kā palutināt savu mīļoto svētkos. Ar ēdieniem, tāpat kā ar mīlestību, mēdz būt dažādi – vieni dod priekšroku saldiem, citi sāļiem vai pat pikantiem, tādēļ izvēlies savai otrajai pusītei visatbilstošāko! Šoreiz svētku galdam piedāvājam izmēģināt sāļos mafinus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Lasīt citas ziņas

Kartupeļu mafini ar sieru un bekonu (18 gab.)

Sastāvdaļas:
1 iepakojums “Dobeles dzirnavnieka” kartupeļu pankūku maisījuma
100 g “Dobeles dzirnavnieka” kviešu miltu “Ekstra”
300 ml piena
100 g skābā krējuma
1 ola
60 ml eļļas
60 g sviesta
1/2 tējk. sāls
2 tējk. cepamā pulvera
250 g “Krievijas” siera
200 g bekona šķēlīšu


Gatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

1) Traukā sajauc sauso kartupeļu pankūku maisījumu ar kviešu miltiem, cepamo pulveri, sāli, gabaliņos sakapātām bekona šķēlītēm un sarīvētu sieru.

2) Citā traukā samaisa izkausētu sviestu ar eļļu, skābo krējumu, pienu un olu.

3) Abu trauku saturu sajauc kopā un atstāj ievilkties 10 min. Pagatavoto mīklu pilda papīra formiņās (gandrīz pilnas).

4) Mafinus gatavo 190°C sakarsētā cepeškrāsnī 35 – 40 min, pasniedz siltus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.