Foto: Aija Geida

Kartupeļu sacepums ar selerijām 0

Sastāvdaļas
• Kilograms kartupeļu
• 300 g selerijas
• 200 g saldā krējuma
• 150 ml piena
• 2 ķiploka daiviņas
• Liels sīpols
• 200 g Holandes siera
• 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• Tējkarote sāls
• Tējkarote maltu melno piparu

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 164
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus sagriež gredzenos un apcep zeltaini brūnus. Kartupeļus un selerijas sagriež ļoti plānās šķēlītēs. Bļodā sajauc krējumu ar pienu, rīvētu Holandes sieru, sakapātām ķiploka daiviņām, sāli, pipariem un lociņiem. Kārtās liek kartupeļus, sīpolu gredzenus, seleriju. Pārlej ar krējuma, piena un garšvielu maisījumu. Cep cepeškrāsnī stundu +180 °C, līdz sacepums kļuvis zeltaini brūns.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.