Foto-vk.com

Kēksiņi ar iebiezināto pienu 0

Sastāvdaļas – 2 glāzes miltu, 0,5 glāzes cukura, 200 g skābā krējuma, 200 g iebiezinātā piena ar cukuru, 2 olas, 1 tējkarote cepampulvera.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 30
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas sakuļ ar cukuru, pievieno iebiezināto pienu un krējumu. Visu kārtīgi sakuļ.
Pievieno miltus un cepamo pulveri, visu sakuļ viendabīgā masā.
Formiņas iesmērē ar eļļu, tajās liek mīklu.
Cep 200 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes.
Gatavos kēksiņus var pārkaisīt ar pūdercukuru, rīvētu šokolādi vai rotāt pēc vēlmēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.