Ķirbis, pildīts ar soju un tomātiem 0

Sastāvdaļas – 500 g spageti ķirbja, 100 g sojas maltās gaļas granulu, 1 tējkarote sojas gatavā garšvielu maisījuma (var iegādāties veikalos, kur pārdod soju),  400 g tomātu,  ½ – 1 tējkarote  sāls, 1 ēdamkarote olīveļļas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Spageti ķirbi sagriež četrās daļās, izņem sēklas un liek uz 25 minūtēm tvaicēties. Tikmēr soju pārlej ar verdošu ūdeni, kam pievienots sojas gatavais maisījums. Atstāj uz 5 minūtēm ievilkties, tad nokāš. Tomātus sagriež mazos gabaliņos. Uz pannas uzkarsē eļļu, apcep tomātus, pievieno soju un visu pāris minūtes pasutina. Kad ķirbis gatavs, to pārlej ar sojas – tomātu maisījumu un liek galdā. Katram pašam ir tas prieks ar dakšiņu pagatavot sev spageti makaronus. Ļoti labi maigais ķirbis garšo kopā ar pikanto sojas gabaliņu mērci, jo gatavie sojas garšvielu maisījumi parasti ir ļoti pikanti un piparoti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.