Foto – Aija Geida

Ķirbja–kokosriekstu biezzupa 0

Sastāvdaļas
• 600 g ķirbja
• 400 ml kokosriekstu piena
• 150 ml ūdens
• 50 ml citrona sulas
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 1,5 tējkarotes karija
• ½–⅔ tējkarotes sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ¼ tējkarotes malta muskatrieksta
• zaļumi vai kokosrieksta šķēlītes

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausē sviestu, pievieno ķirbi, garšvielas un sāli, apcep. Pārlej ūdeni un sutina, līdz ķirbis mīksts. Masu pārliek katlā, pielej citrona sulu, kokosriekstu pienu un sablendē. Uzkarsē un pasniedz ar zaļumiem vai kokosrieksta šķēlītēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.