Foto – Anda Krauze

Ķirbju biezzupa ar saldo krējumu 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 200 g ķirbja
• 100 g burkānu
• 100 g kartupeļu
• 100 ml saldā krējuma
• 1 tējkarote rīvēta ingvera
• 1 ķiploka daiviņa
• sviests
• eļļa
• sīpols
• pipari un sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “ASV aizliedz ar likumu, Latvijā tirgo uz katra stūra!” Brīdina par zīdaiņiem bīstamām precēm 13
Lasīt citas ziņas

Ķirbi sarīvē, burkānus, kartupeļus un sīpolus sagriež un apcep eļļā. Pievieno rīvētu ingveru, piparus un ķiploku, uzlej nedaudz ūdens un sautē, kamēr dārzeņi mīksti. Tad sablendē un dārzeņu masai pievieno saldo krējumu un sāli. Ja vēlas, saldā krējuma vietā var izmantot kausēto sieru Dzintars.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.