Publicitātes foto

Ķirbju maize ar ķirbju fritatu 0

Pannā sakarsē eļļu un uz ļoti mazas liesmas zem vāka cep ķirbi, līdz tas mīksts. Nolej lieko eļļu, bet to atstāj.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Bļodā iesit olas, pievieno sāli un ar dakšiņu kuļ, līdz izveidojas viendabīga masa. Uzbārsta piparus. Izceptajam ķirbim pievieno sieru, sakultās olas un cep krāsnī +200 °C, kamēr gatavs. Pirms pasniegšanas uzber piparus. Pasniedz ar ķirbju maizi.

Gatavoja  “Santa Maria” piparu vēstniece Latvijā Signe Meirāne 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.