Krāsainie vitamīnu salāti ar svaigiem biezpiena plācenīšiem 0

Pagatavošana

1. Burkānus un bietes uz speciālas rīves sarīvē salmiņos. Pievieno vīna etiķi un eļļu, sāli un piparus.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Lasīt citas ziņas

2. Brinzu samīca ar dakšiņu, dilles un rukolu sīki sakapā. Ķiploku notīra un saspiež.

3. Samaisa brinzu, mājas sieru, rukolu un ķiploku. Sajauc, izveido plācenīšus, apviļā dillēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Uz šķīvja ar kaudzīti liek burkānus un bietes. Blakus kārto biezpiena plācenīšus un uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus. Rotā ar rukolu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.