Foto-Aija Geida

Krēma trubiņas no saldētas kārtainās mīklas 0

Sastāvdaļas
• 500 g saldētas kārtainās mīklas
• 200 g Filadelfijas siera (light)
• 200 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes cukura
• 3 ēdamkarotes apelsīna sulas
• 2 ēdamkarotes rīvētas apelsīna miziņas
• apelsīns

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Krimināls
Krituši visi antirekordi – savākts 600 000 narkomānu izlietoto šļirču. Atrasta arī traģiskā “narkozombiju” viela 8
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kārtaino mīklu atlaidina aptuveni 10 minūtes un sagriež centimetra platās strēmelēs. A4 zīmēšanas papīru pārgriež uz pusēm un izveido turziņas, kam abi gali ir vaļā un viens gals šaurāks par otru. Malas piefiksē ar skavotāju. Konditoru specializētajos veikalos var nopirkt metāla pamatnes, uz kurām rullēt mīklu.

Mīklas strēmeles tin apkārt turziņām, izveidojot trubiņas. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 15–20 minūtes, līdz kļuvušas zeltaini brūnas. Atdzesē un uzmanīgi izņem papīru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo krēmu. Traukā lej saldo krējumu, pievieno Filadelfijas sieru, cukuru un sakuļ stingrās putās. Pieber rīvētu apelsīna miziņu, pielej apelsīna sulu un vēl mazliet samaisa. Apelsīnu sagriež smalkos gabaliņos un iejauc masā. Pilda trubiņās un pārkaisa ar pūdercukuru.

Trubiņās var pildīt putukrējumu, kas samaisīts ar gaļas mašīnā izmaltu vai caur sietu izberztu biezpienu, pievieno mazus augļu sukāžu gabaliņus un nedaudz cukura.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.