Tex Mex foto

Laša fileja ar pērļu kuskusu, apelsīna dzērveņu mērci 0

Sastāvdaļas

  • Laša fileja 800 g
  • Pērļu kuskus 200 g
  • Cukīni 320 g
  • Burkāni 200 g
  • Paprika 200 g
  • Sīpoli 100 g
  • Parmezāna siers 50 g
  • Sāls
  • Apelsīni 400 g
  • Dzērvenes 60 g
  • Bazilika pesto 50 g
  • Balzamiko krēms 50 g
  • Cukurs 40 g
  • Pipari
Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
ASV izsludina ārkārtas stāvokli pirms Saules aptumsuma – paredz cilvēku masu bojāeju 12
Lasīt citas ziņas

Pērļu kuskusu novāra, tikmēr uz pannas apcep dārzeņus, kas ir sagriezti nelielos kubiņos. Kad dārzeņi gatavi, pievieno pērļu kuskusu un nedaudz ūdeni, lai garšas savijas kopā. Beigās pievieno smalki sarīvētu parmezāna sieru. No apelsīna izspiež sulu, ko liek vārīties, pievienojot cukuru un reducē to. Pēc tam pievieno dzērvenes un nedaudz novāra iegūto masu. Cukīni ar kartupeļu mizojamo nazi tiek sagriezts garenās strēmelēs, ko sajauc ar bazilika pesto. Savukārt laša fileju sagriež servējamās porcijās, pārkaisa ar sāli un pipariem un liek cepties uz pannas ar ādu uz leju, apcep zeltaini brūnu no visām pusēm.