Ēdieni Restorānā ”Attica”. 14/01/2016 foto: Karīna Miezāja/Latvijas Avīze
Ēdieni Restorānā ”Attica”. 14/01/2016 foto: Karīna Miezāja/Latvijas Avīze
Karīnas Miezājas foto

Liellopa gaļas strēmelītes ar rukolu un Parmezāna sieru 0

KĀ GATAVOT

Liellopa gaļas gabalu vismaz trīs stundas tur marinādē, kas gatavota no olīveļļas, rozmarīna, timiāna un sāls. Liek uz grila pannas un cep līdz vidējai gatavības pakāpei, pēc tam sagriež vidēji biezās strēmelēs un kārto uz šķīvja. Apslaka ar olīveļļu. Pāri liek rukolu un ar kartupeļu mizojamo nazi rupjās skaidās sarīvētu Parmezāna sieru. Pārkaisa ar sarkano piparu graudiem.

Reklāma
Reklāma

Recepte no restorāna “Attica”