Karīnas Miezājas foto

Makaroni ar kabačiem un citronu 0

KĀ GATAVOT?

Uzsildītā pannā ielej nedaudz eļļas un līdz zeltainai nokrāsai apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolus. Pievieno sīki sakapātus ķiplokus, arī smalki sakapātu rozmarīnu, nedaudz pētersīļu un dažas sekundes (tiešām tikai dažas sekundes!) apcep. Pannā liek aptuveni 4 cm garos salmiņos sagrieztus kabačus, sarīvētu citrona miziņu un cep, līdz kabači gatavi. Pārkaisa ar sāli un pipariem. Makaronus sālsūdenī vāra līdz gatavībai. Nokāš, liek lielā bļodā, pievieno ceptos kabačus, apslaka ar citrona sulu, olīveļļu, pievieno svaigi rīvētu Parmezāna sieru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Lasīt citas ziņas

Šim ēdienam var pievienot arī tunci, ceptu zivi vai jūras veltes.

Gatavoja Veselīga ēdiena restorāna “Terra” šefpavārs Fabians de Frīss

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.