Foto: Aija Geida

Makaronu sacepums ar desu un sieru 0

Sastāvdaļas
• 300 g makaronu
• 150 g desas
• 250 g siera
• 250 g skābā krējuma
• 50 g sviesta
• 2 ķiploka daiviņas
• pustējkarote maltu melno piparu
• tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 6
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Makaronus izvāra mīkstus, nokāš, pieliek sviestu un maisa, līdz tas izkusis. Atdzesē. Desu sagriež mazos gabaliņos, sieru sarīvē, ķiplokus sakapā. Makaroniem pievieno desu, sieru (atstājot pāris ēdamkarošu, ko pārkaisīt virspusei), divas trešdaļas no skābā krējuma, ķiplokus, sāli un maltus melnos piparus. Samaisa. Liek veidnē, kas ieziesta ar taukvielām. Pārlej skābo krējumu un pārkaisa ar sieru. Liek cepties 200 °C 15–20 minūtes. Ja negatavo uzreiz, apsedz ar pārtikas plēvi un uzglabā ledusskapī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.