Va;da Semjonova foto

Marinētu reņģu salāti ar olu un mārrutkiem 0

Sastāvdaļas (1 personai)
• 8 marinētas reņģu filejas
• 1 kartupelis
• 30 g sarkanā sīpola
• 60 g skābā krējuma
• 1 mīksti vārīta ola
• 10 brūkleņu
• Svaiga mārrutka sakne
• Šķipsna ķimeņu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 18
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeli izvāra un sagriež vairākās daļās. Sarkano sīpolu nomizo un sagriež plānās ripiņās. Vistas olu liek verdošā ūdenī un vāra 5 minūtes, pēc tam atdzesē aukstā ūdenī, noloba un sagriež. Kārto uz šķīvja kopā ar marinētu reņģu filejām un rīvētiem svaigiem mārrutkiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.