Foto: AIja Geida

Mārrutku sviests – labi garšo uz rupjmaizes 0

Sastāvdaļas
• 100 g sviesta
• ēdamkarote mārrutku
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Notriektā tautumeita 6
Lasīt citas ziņas

Mīkstu sviestu saputo ar sāli, pievieno mārrutkus un samaisa. Liek trauciņā un novieto vēsumā. Labi garšo uz rupjmaizes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.