Foto: Anda Krauze

Mīkstā siera salāti 0

Sastāvdaļas
• mīkstais siers burrata
• dzelteni un sarkani ķirštomāti
• kaperi
• pesto mērce
• balzamiko krēms
• svaigas bazilika lapas

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Uz šķīvja kārto uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus, kaperus un mocarellas tipa mīksto sieru burrata (tulkojumā no itāliešu valodas nozīmē “sviestots”). To gatavo no mocarellas masas, bet citādi izstaipa, kā arī iekšā pilda sūkalu krēmu, kam ir saldeni skābena, maiga garša.

Tomātiņiem, kaperiem un sieram pārslaka balzamiko krēmu un pesto mērci. Rotā ar bazilika lapiņām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā itāļu ēdienu bāra La Prosciutteria līdzīpašniece Aļona Losa

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.