Minisalātiņi no paipalu olām un ķirštomātiem 0

Sastāvdaļas – 15 paipalu olas, 15 ķiršu tomātiņi, mocarellas mini siers, olīvas, salātlapiņas, 30 g ciedru riekstu.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Mērcītei – olīveļļa, 1 ēdamkarote sinepju, sāls, citrona sula.

Pagatavošana.

Uz šķīvja liek salātlapiņas.

Vārītas paipalu oliņas pārgriež uz pusēm, izkārto uz salātlapām. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un liek uz olām. Uz tomātiem liek virsū mocarellas siera gabaliņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo mērcīti. Olīveļļai pievieno sinepes, sāli un citrona sulu. Samaisa un pārlej salātiem.

Pārkaisa ar ciedru riekstiem un uzber olīvas. Rotā ar zaļumiem pēc savas gaumes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.