Foto: Pixabay

Mutē kūstoši šokolādes kēksiņi 0

Šokolādes kēksiņi vienkārši neprasa komentārus – tie garšo neatkārtojami gardi. Ķeramies pie darba!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kēksiņiem

Šokolāde 80 g

Milti 175 g

Cukurs 180 g

Kakao 30 g

Soda ½ tējk.

Olas 2 gab.

Eļļa 100 ml

Saldais krējums 120 ml

Krēmam

Šokolāde 100 g

Sviests 150 g

Pūdercukurs 50 g

Pagatavošana

Kēksiņi

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Lasīt citas ziņas

Šokolādi sakapā un ber bļodā. Ber klāt miltus, cukuru, kakao un sodu, visu sajauc.

Citā bļodā sajauc olas, eļļu un saldo krējumu.

Samaisa abu bļodu saturu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu pilda kēksiņu formā, cep krāsnī 180 grādos 25 minūtes.

Krēms

Ūdens peldē izkausē šokolādi.

Atsevišķā bļodā uzputos sviestu, kam pakāpeniski pievieno pūdercukuru un noslēgumā padzesētu izkausēto šokolādi. Visu samaisa.

Atdzisušus kēksiņus dekorē ar krēmu. Lai garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.