Foto – vegafood.com.ua

Neatkārtojamais un veselīgais keroba dzēriens 0

Kerobs ir pulveris, kas iegūts no ceratonijas koka pākstīm. Pēc izskata tas maz atšķiras no kakao pulvera. Pēc garšas līdzinās saldinātam kakao, tādēļ tam nevajag pievienot cukuru. Nesatur stimulatorvielas (kofeīnu un teobromīnu).

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 382
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 30
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Kerobs ir bagātas ar A, B, B2 un D vitamīniem, minerālvielām un tajā ir 8% proteīnu. Tāpat tajā ir kalcijas, fosfors, kālijs un magnijs un dzelzis, niķelis, bārijs. Tas nebojā zobu emalju un ir nekaitīgs pat maziem bērniem.

Pagatavošana

Samaisa kerobu ar ūdeni – jo pienā kerobs neizšķīst, bet saveļas kamolos. Šķidrajai masai pievieno cukuru un sāli. Uzvāra pienu un ielej tajā ar kerobu samaisīto ūdeni, samaisa, lai veidotos vienmērīga masa. Uzvāra un pievieno vaniļu.
Recepte no vegafood.com.ua

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.