Foto: Shutterstock

Omītes apelsīnu kūka. Mmm, kas par gardumu! 0

Sastāvdaļas
• kēksa mīkla
• glāze cukura
• glāze miltu
• 2–3 olas
• pusglāze krējuma vai kefīra
• puspaciņa saldā krējuma
• gatavs apelsīns
• vaniļa
• soda, cepamais pulveris
• 50 ml brendija

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli”
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olas un pusi cukura saputo, miltus sajauc ar sodu vai cepamo pulveri. Sajauc kopā, pieliek krējumu vai kefīru, samaisa. Mīklu liek ietaukotā veidnē un cep pusgatavu. Apelsīnu sadala daiviņās, sagriež šķēlēs, sajauc ar atlikušo cukuru, puspaciņu saldā krējuma un brendiju, ļauj ievilkties. Atsevišķi sakuļ 2 olu dzeltenumus un saputo 2 olu baltumus, uzmanīgi iecilā iereibušajā apelsīnā. Pārlej pusceptajam kūkas pamatam, cep gatavu.

Pasniedz atdzesētu vai karstu ar saldējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.