Foto – Shutterstock

Pankūkas ar šķiņķi sātīgam launagam 0

Sastāvdaļas – 2 olas, 2 ēd. k. cukura, 1 tējkarote sāls, 1 glāze miltu, 2 glāzes piena.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Veselam
“Es mazliet samulstu, kāpēc rentgens rokai, bet man jāizģērbjas!” Sieviete dalās pieredzes stāstā par radiologa apmeklējumu 17
Lasīt citas ziņas

Pildījumam – 200g šķiņķa, 100g siera, zaļumi.

Pagatavošana.
Traukā sasit divas olas, pievieno šķipsniņu sāls un pielej nedaudz piena, tad ieber miltus, samaisa un pielej atlikušo pienu. Visu kārtīgi samaisa. Uz sakarsētas pannas cep lielās pankūkas. Pildījumam smalki sagriež šķiņķi un zaļumus, pievieno sarīvētu sieru, sastāvdaļas samaisa. Sagatavoto pildījumu klāj pankūkās, pankūkas satin rullīšos, liek cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, lai izkausētu sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.