Publicitātes foto

Pasta ar bazilika pesto un krāsainiem tomātiem. Lindas Tellgrenas recepte 0

Mājās gatavots bazilika pesto gan smaržo, gan garšo daudz labāk, nekā pirkts veikalos. Pat ja nav zaļumu sezona, veikalos ir iespējams iegādāties leknus garšaugus podiņos. Baziliks un ciedru rieksti ar pilnasinīgo Trikāta Reserve veidos pesto, kurš pat vienkāršākos spageti pārvērtīs karaliskā maltītē.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
Krimināls
Krituši visi antirekordi – savākts 600 000 narkomānu izlietoto šļirču. Atrasta arī traģiskā “narkozombiju” viela 8
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis 228
Lasīt citas ziņas

Gatavošana
1. Ciedru riekstus liec blenderī/virtuves kombainā un sablendē kopā ar pārējām pesto sastāvdaļām. Eļļu lej pēc vajadzības, lai iegūtu biezas konsistences mērci.

2. Spageti uzvāri saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma, līdz tie ir al dente. Nokās ūdeni. Spageti pievieno pesto un kārtīgi izmaisi – tā, lai mērce pastu vienmērīgi noklātu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Spageti kārto porciju šķīvjos, pa virsu liekot krāsainus tomātiņus, plāni griezta siera šķēlītes un bazilika lapiņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.