Ekrānšāviņš no Tv24

“Pasta Carbonara”. Klasiska recepte, kas noderēs ikvienam! RigaTV 24 recepte 0

Pagatavošana:

Sagriežam gaļu smalkākos gabalos. Sasmalcinām sīpolu, ķiploku. Visu liekam uz sakarsētas pannas apcepties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli”
Lasīt citas ziņas

Sagatavojam mērci: lejam traukā 200 ml saldā krējuma, pievienojam mazliet rīvēta siera, pievienojam nedaudz citrona sulu un visu kārtīgi samaisām.

Tad, kad gaļiņa ir apcepusies, tai pievieno iepriekš izvārītus makaronus. Ļauj nedaudz apcepties un lej pa virsu sagatavoto mērcīti. Pasniedz siltu.

Labu apetīti!

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.