Foto: Aija Geida

Pildītās ābolu–riekstu pankūkas – gardām brokastīm 0

Sastāvdaļas
• 9–10 plānās pankūkas
• 8 āboli
• 75 g valriekstu
• 50 g rozīņu
• 2 ēdamkarotes cukura
• ¼ tējkarotes malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Valriekstus uz nakti izmērcē aukstā ūdenī, lai izzūd rūgtums. Rozīnes aplej ar siltu ūdeni, atstāj uz 10 minūtēm un izkāš. Ābolus sagriež gabaliņos, liek katlā, pārlej nedaudz ūdens un izsutina, līdz tie mīksti, bet nav pilnībā izjukuši. Pievieno rozīnes, riekstus, cukuru un maltu kanēli. Samaisa. Pankūkas vidū liek pildījumu un aizrullē. Pasniedz ar valriekstiem, pārkaisa ar pūdercukuru.

Plāno pankūku recepte ir atrodama TE!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.