Foto – Shutterstock

Pufīgās auzu pārslu pankūciņas ar biezpienu un jogurtu 2

Nepieciešams

Kviešu milti – 200 g
Biezpiens – 200 g
Auzu pārslas – 400 g
Dabīgais jogurts – 200 g
Citrona miziņas – 1 ēdamkarote
Cepamais pulveris – 1 tējkarote
Citrona sula – 1 ēdamkarote
Cukurs – 3 ēdamkarotes
Sāls – pēc garšas
Olīveļļa – pēc garšas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Lasīt citas ziņas

1. Tasīti auzu pārslu samaļ miltos, sajauc ar nemaltajām, pārlej ar divām tasēm verdoša ūdens un atstāj uz 10 minūtēm uzbriest.

2. Biezpienu rūpīgi samaisa ar jogurtu, pievieno karoti olīveļļas, citrona miziņas un sulu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Pievieno auzu pārslas un iepriekš samaisītus miltus, cepamo pulveri, cukuru un šķipsniņu sāls. Rūpīgi izmaisa un atstāj uz 20 minūtēm. (Maisījumam jānostāvas, lai pārslas uzbriestu un pankūciņas izdotos garšīgas un “pufīgas”).

4. Galvenais triks – pankūciņas pareizi izcept. Mīklu lej uz pannas ļoti nelielās porcijās, un pankūciņas cep, uzliekot pannai vāku (!) uz lēnas uguns (3–4 no 10).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.