Foto: Aija Geida

Rāceņa un ķirbja salāti 0

Sastāvdaļas
• vidējs rācenis
• vidējs burkāns
• 100 g skābētu kāpostu
• 75 g ķirbja
• 150 g skābā krējuma (20%)
• ⅓–½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Dārzeņus nomizo un smalki sarīvē. Tiem pievieno sīkāk sagrieztus skābētos kāpostus. Krējumu sajauc ar sāli un pārlej dārzeņiem.