Publicitātes foto

Rīgas gardēži apgūst iemaņas autentiskā picu meistarklasē 0

Trešdienas, 24. jūlija vakarā, mediji, viedokļu līderi un sabiedrībā zināmi kulinārijas entuziasti pulcējās galvaspilsētas konceptuālajā restorānā “Bocca Buona”, lai kopīgi baudītu gardu maltīti un nodotos interaktīvai picu meistarklasei restorāna šefpavāra Fabrizio Righetti vadībā. Vakara gaitā ikviens viesis restorāna atvērtā tipa virtuvē varēja pagatavot pats savu īpašo picu pēc tradīcijām bagātas šefpavāra receptes, kļūstot par daļu no radošā ēdienu tapšanas procesa, kā arī paralēli apgūt dažādus vērtīgus itāļu virtuves padomus un baudīt nesteidzīgu maltīti restorāna mājīgajās telpās cits cita sabiedrībā. Meistarklases gaitā klātesošajiem pievienojās arī viesnīcas jaunais ģenerāldirektors Džerards Kellijs, kurš viesus laipni uzņēma restorāna telpās un pasākuma gaitā steidza sasveicināties ar ikvienu no tiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Savu spēkus picu pagatavošanā aizvadītās meistarklases ietvaros steidza pārbaudīt mūziķi Alekss Silvērs un Dvīnes, dzīvesstila blogeres Brigita Dambe un Jana Medova, glancētā žurnāla “Pastaiga Rus” galvenā redaktore Jeļena Vlasova un skaistuma redaktore Una Ulme, žurnāla “Titanium” galvenā redaktore Marina Dianova, žurnāla “L’Officiel” modes redaktore Dace Krieviņa-Bahmane, žurnāla “Una” redaktore Diāna Lūse, portāla Santa.lv galvenā redaktore Sindija Meluškāne, izdevuma “RigaThisWeek” redaktors Rodions Šehovtsovs un virkne citu itāļu virtuves cienītāju, kas aizrautīgi sekoja šefpavāra Fabrizio instrukcijām un baudīja paši savas pagatavotās picas, papildinot tās ar daudzveidīgām uzkodām un nododoties aizrautīgām sarunām. Vakara gaitā vērīgākie viesi, pareizi atbildot uz šefpavāra uzdotajiem jautājumiem par picu pagatavošanu, savā īpašumā ieguva arī vērtīgas pārsteiguma balvas no restorāna “Bocca Buona”.

“Būt par daļu no “Bocca Buona” komandas man ir īpaša pieredze – restorāna koncepts ir ļoti moderns un svaigs, un man kā itāļu izcelsmes šefpavāram tas ļauj justies brīvi un izpausties radoši, sniedzot iespēju arī viesiem atklāt un baudīt autentisku itāļu ēdienu. Šajā meistarklasē man īpaši patika tas, ka man bija iespēja ar tās dalībniekiem atrasties aci pret aci, redzēt tajās ziņkāri un apzināties, ka pēc mūsu tikšanās visi dosies mājup, paturot prātā dažādus padomus un interesantus faktus par Itāliju. Itāļu ēdiens ir daļa no mums, un, ja jūs izprotat itāļu ēdienu, jūs sapratīsiet arī kolorītos itāļus,” komentē restorāna “Bocca Buona” šefpavārs Fabrizio Righetti.

CITI ŠOBRĪD LASA
Autentisko picu meistarklase
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.