Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem. Gatavo žurnāliste Ilze Vītola 0
Receptes autors – populārais pavārs Lauris Aleksejevs, bet man arī sanāca!
Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri?
400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus
88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā
71
Katliņā ielej pienu, pievieno cukuru un rīsus.
Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti.
Ja vajag, var pieliet vēl pienu.
Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.
Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.
Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.