Foto – Valdis Semjonovs

Rudens noskaņās. Pērļu grūbu un sēņu gruboto 0

Sastāvdaļas (1 porcijai) – 50 g baraviku, 100 g pērļu grūbu, 50 g burkānu, 20 g cietā siera, 50 g saldā krējuma, 1 ķiršu tomātiņš, pussīpols, 1 ķiploka daiviņa, timiāna zariņš, sāls, malti melnie pipari, trifeļu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Aivars Lembergs sašutis par kārtējo slogu uz Latvijas patērētāju kakla: “Tā mēs iegriezām Krievijai – pērkam dārgākus dārzeņus no Krievijas”
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj 10
Lasīt citas ziņas

Pērļu grūbas aplej ar ūdeni un vāra, līdz tās ir pusgatavas. No burkāna izspiež sulu un katliņā pievieno grūbām. Burkānu sula grūbām piešķirs dzeltenu nokrāsu un uzlabos garšu. Baravikas sagriež un liek uz pannas sviestā cepties. Tām pievieno sakapātu sīpolu, ķiploku un timiānu, cep, līdz sēnes gatavas. Tad pielej nedaudz saldā krējuma, liek klāt vārītās grūbas, pierīvē cieto sieru. Ja vēlas, lai ēdiena garša ir bagātīgāka, pievieno nedaudz trifeļu eļļas.

Paldies par atsaucību kafejnīcai “Upene” Iecavā!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.