Foto: Anda Krauze

Rupjmaizes spēka kraukšķis ar biezpiena krēmu 0

Sastāvdaļas
• 300 ml 35% saldā krējuma
• 200 g 9% biezpiena
• 350–400 g zemeņu
• 5–6 tējkarotes pūdercukura
• jāņogas
• kazenes
• rudzu maize
• cukurs
• naža gals vaniļas cukura

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un kuļ. Kad masa gandrīz saputota, pievieno biezpienu un turpina kult, līdz iegūta viendabīga konsistence. Liek ledusskapī, lai garšas savelkas.

No svaigām zemenēm gatavo ogu mērci – sablendē kopā ar pūdercukuru. Lai būtu mērces konsistence, var pievienot nedaudz vārīta ūdens.

CITI ŠOBRĪD LASA

Rudzu maizi sagriež ļoti plānās šķēlēs un cepeškrāsnī uz pannas apgrauzdē 180 grādos 8–10 minūtes.

Desertu kārto traukā, rotā ar jāņogām un kazenēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.