Publicitātes foto: “Amber Beverage Group”

Sāk ražot degvīnu ar marinētu gurķīšu un mārrutku garšām 0

Pazīstamais degvīna zīmols “Moskovskaya® Vodka”, kura pieredze degvīna darīšanā mērojama vairāk nekā 100 gadu garumā, pirmo reizi tā pastāvēšanas vēsturē sniedz patērētājiem iespēju nobaudīt ko nebijušu – krievu virtuves tradīcijās veidotus četrus degvīna uzlējumus ar mārrutku un medus, marinētu gurķīšu un diļļu, ingvera un laima, kā arī ar dzērveņu un laima garšām, informē Sabīne Rutka, “Amber Beverage Group” komunikācijas vadītāja.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

“”Moskovskaya” ir viens no senākajiem krievu degvīna zīmoliem pasaulē, tomēr tas nenozīmē, ka tas nevar mainīties līdzi laikam. Pat veidojot ko jaunu un nebijušu, zīmols saglabā uzticību Krievijas mantojumam un tradīcijām.
Tirgus mainās, patērētāju paradumi un vēlmes mainās; kā atbildi mēs piedāvājam jaunu un mūsdienīgu produktu. Tajā atbalsojas senās degvīna un uzlējumu veidošanas tradīcijas, kas bagātinātas ar Austrumeiropai raksturīgajām zālītēm un garšvielām. Dažiem šis būs pārsteidzošs jaunums, dažiem – jau sen gaidīts dzēriens,” komentē “Moskovskaya Vodka” globālais zīmola direktors Renatas Alekna.

“Latvijas balzams” vecmeistars un “Moskovskaya Infusion” receptūru meistars Jānis Mažis iedvesmojās no tā, kā degvīns tika baudīts tā izcelsmes valstī Krievijā: kopā ar uzkodu – rupjmaizi ar speķa šķēli vai biežāk marinētu gurķīti, kas arī kļuva par iedvesmu marinētu gurķīšu un diļļu uzlējumam.

CITI ŠOBRĪD LASA

Degvīns ar mārrutkiem jau sen bijis iecienīts veids, kā baudīt šo stipro dzērienu. Savukārt dzērveņu morss, iespējams, ir pati populārākā piedeva jeb kompliments degvīnam.

Dzērvenes gadiem tika izmantotas uzlējumu veidošanai, vēl biežāk – dzērveņu sula tika jaukta kopā ar leģendāro dzērienu vai uzdzerta pēc degvīna glāzītes iztukšošanas. Tā kā ingvers kļūst arvien populārāks mūsdienu virtuvē un arī kā dzērienu sastāvdaļa, degvīna cienītāji, kas nobaudīs “Moskovskaya” ingvera un laima versiju, pamanīs slavenā kokteiļa “Moscow Mule” bagātīgo un svaigo garšu.

“Daudzas no šīm autentiskajām garšām tagad būs pieejamas arī “Moskovskaya Infusion” jaunajā klāstā,” skaidro Renatas Alekna.

Jaunie degvīna uzlējumi pildīti puslitra pudelēs 32% stiprumā, un jau tagad ir pieejami visās Baltijas valstīs, mazliet vēlāk – Itālijā, Ukrainā, Spānijā, Grieķijā, Armēnijā, Gruzijā, Amerikā, Anglijā un Austrālijā.

“Moskovskaya Vodka” ir labi zināms degvīna zīmols Eiropā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Āzijā, Klusā okeāna reģionā, kā arī Kanādā un Meksikā.

Zīmols turpina saņemt industrijas nozīmīgākās medaļas prestižākajos alkoholisko dzērienu konkursos, kopš pašmāju “Amber Beverage Group” iegādājās autentisko Krievijas zīmolu 2015. gadā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.