Foto – Aija Geida

Salāti ar diedzētu sieramoliņu: vitamīnu bumba! 0

Sastāvdaļas
• 60 g salātlapu mix
• 100 g redīsu
• 50 g diedzētu sieramoliņa sēklu

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ēdamkarote agaves sīrupa
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.
Redīsus nomazgā un sagriež ripiņās. Salātlapas noskalo un nosusina žāvētājā vai noliek notecināties uz virtuves papīra dvieļa. Uz šķīvja kārto salātlapas, redīsus un izdiedzētās sieramoliņa sēklas (tās dīgst 4–5 dienas). Pagatavo mērci, atsevišķā bļodā samaisot visas tai paredzētās sastāvdaļas. Pārlej salātiem. Sieramoliņa sēklas dod patīkamu pikantu, mazliet asu, rūgtenu garšu.

CITI ŠOBRĪD LASA

! Mērcei paredzēto agaves sīrupu var aizstāt ar kļavu vai cukurbiešu sīrupu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.