Publicitates foto

Salāti ar vītinātu gaļu, marinētām sēnēm, lazdu riekstiem un olīvām 0

Burvīgi salāti, ko iesaka Rimi Gardēde Ilze Jurkāne. Viesi sniegsies pēc papildu porcijas!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

1 lielais iepakojums salātu maisījuma

1 svaigs gurķis, sagriezts kubiņos

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 192
Lasīt citas ziņas

200 g zaļo vai melno olīvu bez kauliņiem

100 g granātābola sēkliņu

5 ēd. k. lazdu riekstu eļļas (var arī izmantot olīvu vai citu eļļu)

3 ēd. k. sojas mērces

CITI ŠOBRĪD LASA

3 ēd. k. aveņu etiķa vai balzametiķa, kuram pievieno 1 tējk. aveņu ievārījuma

12 ķiršu tomāti, pārgriezti uz pusēm

200 g vītinātas gaļas plānās šķēlēs

250 g marinētu sēņu

100 g rīvēta cietā siera

150 g grauzdētu lazdu riekstu, rupji sasmalcināti

Pagatavošana

Salātu maisījumu sadala pa četriem šķīvjiem vai izvieto lielā, lēzenā šķīvī.

Vītināto gaļu saplēš ar pirkstiem un izbārsta virs salātiem.

Uzkaisa sēnes, tomātus, olīvas, sieru un gurķus.

Lazdu riekstus ievieto maisiņā un nedaudz pasit ar āmuru vai pudeli. Pārkaisa salātiem.

Mērci pagatavo no eļļas, sojas mērces un etiķa, pārlej salātiem.

Apkaisa ar granātābolu sēkliņām.

Servē kā atsevišķu ēdienu vai pirms gaļas vai zivju ēdiena.

Var arī pasniegt kopā ar otro ēdienu.

Iesaka Rimi Gardēde Ilze Jurkāne

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.