Foto: Alona Cherniakhova/Shutterstock

Sambuks – gards deserts no ķirbja 0

Sastāvdaļas
• 1 glāze smalki sarīvētas ķirbja masas
• 100 g medus vai brūnā cukura
• 2–3 ēdamkarotes dzērveņu vai citrona sulas
• 4 olu baltumi
• kanēlis

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sarīvēto ķirbi sajauc ar medu, dzērveņu vai citrona sulu. Olu baltumus saputo stingrās putās (dzeltenumus var izmantot vaniļas mērcei vai pankūkām). Ķirbja masā iecilā olu baltumus, pārkaisa ar kanēli.

Pasniedz galdā tūlīt, lai baltumi neatsulojas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.