Publicitātes foto

Šefpavāra brokastu recepte: garšos par visizvēlīgākajiem 0

Laiks, ko pavadām mājās, prasa arī nepārtrauktu maltīšu plānošanu un gatavošanu. “Rimi” gardēde Signe Meirāne un šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojuši 7 dienu maltīšu plānus, kas ģimenēm ļaus baudīt lieliskas maltītes un kārtējo reizi nelauzīt galvu par to, ko celt galdā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Veselam
“Es mazliet samulstu, kāpēc rentgens rokai, bet man jāizģērbjas!” Sieviete dalās pieredzes stāstā par radiologa apmeklējumu 17
Lasīt citas ziņas

Tā, piemēram, šoreiz piedāvājam gardu brokastu ēdiena recepti, ko var pagatavot gan no rīta, pirms bērni ir ķērušies par attālinātajām mācībām, gan garākos brīvdienu rītos!

Auzu putra ar ābolu-apelsīnu mērci

  • 4 personām
  • Pagatavošanas laiks: 15 min

Sastāvdaļas:

Putrai:

CITI ŠOBRĪD LASA
  • 160 g pilngraudu auzu pārslu
  • 400 ml ūdens
  • ½ tējk. sāls
  • 400 ml piena

Mērcei:

  • 1 apelsīns
  • 1 ābols
  • ½ tējk. malta kanēļa
  • 1 ēd. k. cukura

Pagatavošana:

Auzu pārslas vāri sālsūdenī 3 minūtes un atstāj uzbriest. Pa to laiku sagriez vai sarīvē ābolu pēc iespējas smalkāk. Liec katlā, pievieno mizu no puses apelsīna, pieber cukuru un kanēli un no apelsīna izspied sulu. Vāri, līdz āboli mīksti. Uzbriedušajām pārslām katliņā pielej pienu un karsē, līdz putra kļūst krēmīga. Pasniedz visu kopā siltu.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.