Foto-vk.com

Sēņu rulete no lavaša 0

Sastāvdaļas – armēņu lavašs, šampinjoni, ciets siers, zaļumi.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 164
Lasīt citas ziņas

Sēnes var izmantot gan svaigas, gan konservētas vai marinētas. Ja izmanto svaigas vai saldētas sēnes, tās viegli apcep ar sīpoliem vai bez (pēc garšas), pievieno sāli. Ja izmanto konservētas sēnes, nolej lieko šķidrumu, sagriež gabaliņos.

Zaļumus smalki sagriež.

Lavašu sagriež mazākos gabalos, lai būtu ērtāk sarullēt un pēc tam ēst.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz lavaša liek siera kārtu, virsū liek sēnes un visu pārkaisa ar zaļumiem. Lavašu sarullē, malas ieloka uz iekšu, lai kūstošais siers netek ārā.

Virsu nosmērē ar majonēzi vai sakultu olu un liek 180 – 200 grādu karstā cepeškrāsnī cepties, līdz virspuse lavašam paliek zeltaini brūna.

Ideāli der pie sēņu zupas, tāpat arī vienkārši kopā ar tēju.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.