Laura Grēviņa a
Laura Grēviņa a
Publicitātes foto/Marta Logina

Septiņi padomi, kā virtuves darbus padarīt bērniem aizraujošākus 0

Padomi kopīgai ēst gatavošanai

“Labākais vecums, kad bērnam sākt darboties virtuvē, ir tad, kad viņš pats sāk par to izrādīt interesi – bieži vien tas notiek pat vēl nesasniedzot gada vecumu,” stāsta bloga “Viens + Viens” un “Mazo pavāru skoliņas” autore Laura Grēviņa. Lai virtuves darbus padarītu bērnam drošākus un aizraujošākus, kā arī saprastu, kurus darbus mazajiem var piedāvāt veikt pašu spēkiem, septiņi padomi kopīgai gatavošanai.
Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.