Foto – Bonappetit.lv

Sīpolklopsis – aukstās sezonas ēdiens 0

Pagatavošana

Gaļu sagriezt porcijas šķēlēs. Gaļas gabalus izdauzīt ar gaļas āmuru pēc iespējas plānāk, lai veidojas patiesi plāni gaļas gabali, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcept. Gaļu pārlikt uz šķīvja.
Sīpolus nomizot un sagriezt šķēlītēs. Pannā izkausēt sviestu un apcept sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot nedaudz ūdens, apceptus gaļas gabalus un sautēt līdz gaļa mīksta.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

ēc nepieciešamības ik pa brīdim pieliet ūdeni. Kad gaļa gatava, to izņemt no mērces. Krējumu sajaukt ar miltiem, pieliet mazliet ūdeni, aptuveni 1/3 glāzes un pievienot sīpoliem. Maisot sautēt, kamēr mērce sabiezē.
Gaļu pasniedz pārlejot ar mērci. Klāt pasniedz vārītus kartupeļus vai kartupeļu biezputru.

Recepti piedāvā “Kurzemes Gaļsaimnieks” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.