Foto: Fotolia

Slinkie kāpostu tīteņi 0

Sastāvdaļas
• 1 kg kāpostgalva
• 500 g maltās gaļas
• 200–300 g skābā krējuma
• 50 g rīsu
• tomātu mērce
• milti

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rīsus vāra līdz pusgatavībai. Sīpolu smalki sagriež, pasautē ar gaļu, pēc tam samaisa ar rīsiem. Pieliek sāli. Kāpostgalvu sagriež tievos salmiņos, nedaudz apvāra viegli sālītā ūdenī. Nokāš caurdurī. Kāpostus samaisa ar gaļu, saliek ugunsizturīgā traukā, pārlej krējumu un sutina pusstundu. Ja vēlas, var pievienot nedaudz tomātu mērces un slinkos tīteņus iebiezināt ar apbrūninātiem miltiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.