Foto: Indulis Burka

Stirnas gaļas kotletītes kartupeļu biezenī 0

500 gramu stirnas mīkstuma atdala no plēvēm un samaļ. Samaļ arī 100 g žāvēta cūkas vaidziņa.

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 6
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Lasīt citas ziņas

Pievieno 150 g rīvēta siera, sakapātus pētersīļus un vienu sīki sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus pēc garšas.

Veido kotletītes un vīnogu kauliņu eļļā apcep viegli brūnas.

Izvāra kartupeļu biezeni.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kotletītes kārto uz cepeškrāsns plātes, uz kuras uzklāts cepampapīrs. Kotletītes paslēpj kartupeļu biezenī, virspusē atstājot iedobi, kurā iesit vienu paipalas olu. 180 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes. Labu apetīti!

Vairāk lasiet žurnāla Medības janvāra numurā

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.