Foto: Matīss Markovskis

Svētku brusketas no rudzu maizes ar svaigu kazas sieru un riekstiem 0

Sastāvdaļas
* 4 šķēles rudzu maizes
* 200 g svaigā kazas siera
* marinētas bietes
* apcepti lazdu rieksti
* dilles
* sāls
* pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
Kokteilis
Numeroloģijas tests: aprēķini savu laimīgo skaitli un uzzini, ko tas par tevi atklāj
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “ASV aizliedz ar likumu, Latvijā tirgo uz katra stūra!” Brīdina par zīdaiņiem bīstamām precēm 13
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā uzputo svaigo sieru, līdz tas kļūst krēmīgs un gaisīgs. Pieber nedaudz sāls un piparu, sakapātas dilles. Tosterī apcep maizi, lai tā būtu kraukšķīga no ārpuses, bet mīksta iekšpusē.

Maizei bagātīgi uzziež krēmu, virsū kārto marinētas bietes un apkaisa ar sakapātiem riekstiem.

Pavāra piebilde

CITI ŠOBRĪD LASA

Maizītes var greznot arī ar dažādiem zaļumiem vai citām tīkamām garšas piedevām, taču biešu pikantums labi sader ar maigo kazas sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.