Foto – Aija Geida

Sviestmaize ar šķiņķi 0

Sastāvdaļas
• 8 maizes šķēles
• 16 šķiņķa šķēles
• 100 g Goudas vai Holandes siera
• 2 tomāti
• 2 gurķi
• 4 salātu lapas
• 50 ml liesas majonēzes
• 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• marinēts gurķis
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Marinētu gurķi smalki sagriež vai sarīvē, pievieno majonēzi, sakapātas dilles, sāli un samaisa. Maizītes nedaudz apgrauzdē tosterī vai cepeškrāsnī. Tomātus un gurķus sagriež plānās šķēlītēs, šķiņķi un sieru – šķēlēs. Kārto sviestmaizi: uz vienas maizes liek salātu lapas, šķiņķi, tomātus, pārlej ar mērcīti, tad liek sieru, gurķus un virsū otru maizes šķēli.

Salātu lapu vietā var izmantot spinātus vai rukolu.