Publicitātes foto

Tomātu mīļiem! Garda receptīte: tomātiņi kadiķogu – lauru lapu marinādē 0

Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar gaļas ēdieniem!

Reklāma
Reklāma
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Lasīt citas ziņas

Tomāti kadiķogu – lauru lapu marinādē

Sastāvdaļas:

  • 800 g tomāti
  • 30 gab. Santa Maria kadiķogas
  • 8 gab. Santa Maria Lauru lapas
  • 1 tējk. Santa Maria Čili eksplozija
  • 360 ml rapšu eļļa
  • 10 daiviņas ķiploki
  • Svaigs baziliks

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Sagriez tomātu 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.
2. Nomizo un sagriez ķiploku, pārkaisi tomātiem.
3. Saberz kadiķogas un pārkaisi tomātiem.
4. Uzber Čili eksploziju un sāli.
5. Pārlej visam pāri eļļu un cep 8 minūtes līdz 180’C grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī.
6. Sakārto tomātus burkā kārtās, pa vidu pievienojot lauru lapas un sagrieztu baziliku.
7. Uzlej uz tomātiem no cepšanas atlikušo eļļu.

Lai labi garšo!