Tortīte “Putna piens”. Bez cepšanas! 0

Pagatavošana

1. Želatīnu 30 minūtes mērcē 150 ml auksta ūdens. Sasilda, izkāš un atdzesē. Dzeltenumus atdala no baltumiem un kārtīgi saberž kopā ar glāzi cukura. Pielej dzeltenumiem pienu, iesijā miltus. Visu samaisa un uz vājas uguns uzkarsē līdz viršanai. Atdzesē, pievieno sasildītu sviestu un vaniļu. Sakuļ viendabīgā masā.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 382
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 30
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

2. Baltumus sakuļ ar glāzi cukura stingrās putās. Tievā strūkliņā pielej želatīnu, pēc tam uzmanīgi sajauc ar dzeltenumu masu.

3. Gatavo biskvīta pamatni liek formā ar noņemamām malām. Augšpusē liek pagatavoto suflē. Liek ledusskapī. Pirms pasniegšanas var rotāt ar šokolādes glazūru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.