Viegli pagatavojams un ļoti gards mannas pīrāgs 1

Sastāvdaļas – glāze mannas, 120 g skābā krējuma (20%), glāze cukura, 3 olas, tējkarote cepamā pulvera, glāze miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 71
Lasīt citas ziņas

Mannu samaisa ar krējumu un atstāj uz stundu, lai manna uzbriest.

Olas sakuļ ar cukuru, pievieno uzbriedušajai mannai, visu kārtīgi samaisa. Pievieno sijātus miltus un cepamo pulveri, iemaisa ne pārāk biezu mīklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu lej ietaukotā veidnē un liek 180 grādu karstā cepeškrāsnī cepties apmēram 40 minūtes.

Pīrāga gatavību pārbauda ar sausu kociņu – ja kociņš, iedurts pīrāgā, paliek sauss, pīrāgs ir gatavs.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.