Foto: Africa studio/Shutterstock

Viens, divi – gatavs! Ābolu un baltmaizes pudiņš: izcili garšo kopā ar saldējumu! 2

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Mākslīgais intelekts nosauc piecus “neveiksmīgākos” latviešu politiķus 115
Kokteilis
Izplatītas frāzes, ko vedeklām labāk neteikt vīramātēm 1
Lasīt citas ziņas

Kam gan reizēm negribas panašķoties? Bet bieži vien, negribas tam tērēt pārāk daudz laika. Tad šis variants būs tieši šai reizei – viens, divi un gatavs!

Sastāvdaļas:

• 5–6 āboli

• 6–8 baltmaizes šķēles

• glāze (200 ml) piena

• 10 ēdamkarotes skābā krējuma

• 7 ēdamkarotes cukura

• kanēlis

Pagatavošana:

Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež šķēlēs. Skābo krējumu samaisa ar cukuru un kanēli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pusi baltmaizes šķēļu iemērc pienā un liek ietaukotā cepamtraukā. Pa virsu baltmaizei liek ābolu šķēlītes (pusi no daudzuma) un uzlej krējuma maisījumu. Atkal liek pienā mērcētas baltmaizes kārtu, pēc tam ābolus un pārlej krējumu.

Cep cepeškrāsnī 170 °C 25–30 minūtes.

Pasniedz karstu. Ar saldējumu!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.