Foto-Shutterstock

Vīģes ar lazdu riekstiem – veselīga uzkoda vakarā pie TV 0

Sastāvdaļas
• 20 žāvētu vīģu
• 2 ēdamkarotes medus
• 100 g lazdu riekstu

Reklāma
Reklāma
10 apetīti nomācoši produkti, kas jāēd katru dienu 23
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara? 25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Lazdu riekstus apgrauzdē cepeškrāsnī, atdzesē un sakapā. Pievieno medu un samaisa. Vīģēm vienā sānā izdara garenisku iegriezumu un ar mazu karoti pilda masu. Būtiski, lai vīģes ir lielas un sulīgas, jo no sausām un saspiestām būs grūti pagatavot uzkodu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.