Vistas filejas un sēņu kārtainie salāti 0

Sastāvdaļas – 2 vistas filejas, 6 vārītas olas, 250 g cieta siera, 250 g sēņu, 200 g valriekstu, 400 g majonēzes, ķiploka daiviņa, 2 sīpoli, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Kāda būs Ukraina 5-10 gadus pēc kara? Zelenskis aicina nefantazēt, bet divas lietas viņš apsola
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju izvāra vieglā sālsūdenī līdz gatavībai. Atdzesētu smalki sagriež un liek salāttraukā kā pirmo kārtu. Pārsmērē ar majonēzi.

Valriekstus sasmalcina un liek otrajā kārtā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vārītas olas sarīvē uz rupjas rīves un liek virsū uz riekstiem kā nākamo kārtu. Pārsmērē ar majonēzi. Pāris baltumu atstāj rotāšanai.

Sīpolus smalki sagriež un apcep pannā augu eļļā kopā ar sēnēm, kuras ir plāni sagrieztas. Sīpoli ar sēnēm veido nākamo kārtu.

Sieru un ķiplociņu arī sarīvē uz rupjas rīves un liek virsū uz sēnēm. Pārsmērē ar majonēzi.

Pēdējā kārtā ir sarīvēti olu baltumi.

Gatavos salātus uz pāris stundām liek ledusskapī.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.